Politika
07.03.2018. 11:27
R.E./Beta, Foto: Beta

ZBOG LOŠIH IZBORNIH REZULTATA: Balša Božović podneo ostavku na funkciju predsednika Gradskog odbora DS

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) Balša Božović podneo je ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda.

On je u pismu ostavke rekao da poraz DS na beogradskim izborima obavezuje u ime budućnosti stranke da svako ponese deo spostvene odgovornosti.

"Kako je DS važniji od svakog pojedinca, a njena budućnost važna za politički život i demokratsku budućnost Srbije, smatram da je ovaj rezultat, pred sve nas, stavio obavezu da učinimo sve kako bi se DS ponovo uzdigla i ostvarila svoju političku ulogu", naveo je Božović.

On je u ostavci naveo da je ponosan na dosadašnju zajedničku političku borbu i rezultate i zahvalio svima koji od te borbe nisu odustajali i sa kojima će nastaviti zajedno da se bori.

"Pozivam sve da zajedno nastavimo bitku za Beograd i za normalnu, modernu i evropsku Srbiju. ;Mi nikada nismo odustajali i nećemo odustajati zbog ove izgubljene bitke, na to nemamo pravo. Iz ovog poraza moramo izvući poruke i učiniti sve da ponovo osnažimo DS", naveo je Božović.

DS je na izborima održanim u nedelju 4. marta ostala ispod cenzusa, sa osvojenih 2,1 odsto glasova izašlih birača, odnosno 18.286 glasova.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve