Scena
14.11.2018. 19:27
R.E./Foto: Promo

ČUVENI NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL KOJI JE OSVOJIO DECU ŠIROM SVETA 22.I 23. DECEMBRA U VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE

krcko-1.jpg

Porodični spektakl  “Krcko Oraščić – ostvarenje sna”  doživeće svoju premijeru 22. i 23. decembra u Kombank dvorani. Čuvena bajka nemačkog pisca E.T.A. Hofmana koja više od dva veka osvaja srca dece širom sveta, prvi put će se realizovati u modernoj verziji.

Uigrani tim okupljen oko svetski priznate primabalerine i balet majstora Ašhen Ataljanc, uz scenario i režiju pozorišnog reditelja Marka Manojlovića, raskošnu scenografiju i specijalne efekte napraviće do sada neviđenu predstavu za decu u srpskoj produkciji.  U ulozi Krcka naći će se mladi glumac Stevan Piale a devojčice Klare  balerina I glumica Anisja Gavrilović.  

Krcko 2

Čuvenog koreografa Marijusa Petipa, koji će se u predstavi  pojaviti kroz lik Klarinog dede, igraće naš veliki glumac Zoran Cvijanović, dok će svojim glasom predstavu obojiti talentovana Lena Stamenković učesnica Dečje pesme Evrovizije 2015. godine. 

Krcko 1

Klasična priča o borbi dobra i zla koja fascinira najmlađe dobiće novo savremeno ruho, uz spoj igre, muzike, sporta i glume. Više od 100 dece stvoriće pravu čaroliju na sceni.

Bajka prati 12-godišnju devojčicu koja od svog dede dobija na poklon drvenog lutka - Krcka Oraščića.  Razmažena Klara koja se nadala da će joj deda pokloniti najmoderniji tablet, razočara se kada ugleda drvenog vojnika i u hiru ga baca. Deda tada odlučuje da uvede Klaru u tajanstvene svetove dobra i zla u kojima će devojčica prolaziti kroz mnoga iskušenja u njenom nastojanu da popravi polomljenog Krcka. U njima uz pomoć  svemoćnog kristala Krcko oživljava, zli miševi prave pometnju i  prete velikim bitkama, a da li će Klara kroz ljubav otkriti prave vrednosti  saznaćemo do kraja ove neodoljive avanture.

Krcko 4

Učesnici predstave su pored glavnih glumaca i polaznici Škole igre Ašhen Ataljanc,počev od najmlađih pa do srednjoškolaca,  profesionalni baletski igrači,  mladi karatisti iz Karate kluba Diplomatik.

Predstavu  koja će se realizovati u koprodukciji Kombank dvorane, Centra savremenog stvaralaštva – Mistria I Škole igre Ašhen Ataljanc,  podržao je Sekretarijat za kulturu grada Beograda kao i Ministarstvo za kulturu Republike Srbije.  

O svemu se dodatno informišite i na www.kombankdvorana.rs

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA EVENTIMA

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
21.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve