Scena
24.03.2018. 13:18
Katarina Nikolić

MONODRAMA O DIJANI BUDISAVLJEVIĆ "Pu spas za sve nas"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Monodrama o Dijani Budisavljević, heroini Drugog svetskog rata u sjajnom izvođenju jedinstvene Jelene Puzić biće izvedena na Sceni “Kult” Vuk Karadžić u ponedeljak 26. marta u 20 časova

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

Bila je potrebna samo jedna žena da bi se spasilo više od 10 000 mladih života. Jedna, koja se za vreme Drugog svetskog rata kockala sa sudbinom i suprotstavila zlu u logorima NDH. Njeno ime je Diana Budisavljević, a mi smo to ime zaboravili. Decenijama smo ga ignorisali, poput duge liste s imenima odojčadi, dece i tinejdžera kojima je Austrijanka velikog srca uspela da pruži pomoć.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

Jelena Puzić, mlada i već ostvarena glumica otrgla je zaboravu ovu heroinu Drugog svetskog rata i napravila o njoj monodramu vrednu pažnje.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

Za sve koji je do sada nisu gledali „Pu spas za sve nas“, a igra se već godinu dana, preporuka je da u ponedeljak 26. marta u 20 sati posete Scenu „Kult“ u UK Vuk Stefanović Karadžić i suoče se sa autentičnom i neverovatnom ratnom pričom Dijane Budisavljević u dirljivoj interpretaciji jedinstvene Jelene Puzić, koja blista u najboljoj ulozi u svojoj karijeri do sada.

ZABRANJENA HEROINA

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
07.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve