JAVILA SE DEVOJČICA KOJA JE NESTALA PRE PET GODINA: Majka dobila pismo od ćerke o kojoj ništa ne zna od 2013. godine

JAVILA SE DEVOJČICA KOJA JE NESTALA PRE PET GODINA: Majka dobila pismo od ćerke o kojoj ništa ne zna od 2013. godine


Jedna majka sa Floride podelila je svoju radost sa svima, nakon što joj je stiglo pismo od ćerke koja je nestala još 2013. godine.

Deca, devojcica, laptop, kompjuter, internet

Emili Vinel Pol pobegla je od kuće kada je imala samo 14 godina i od tada njeni roditelji nisu čuli ništa o njoj. Ona im je tada ostavila poruku da beži od kuće i od tog trenutka ne znaju gde se nalazi i zabrinuti su za njenu bezbednost.

Njena majka, Pem, ušla je 26. jula na svoj Facebook profil da obavesti sve prijatelje i porodicu da joj je stiglo pismo i da veruje da ga je napisala njena ćerka. Kako je rekla, ona ne zna gde se Emili nalazi, niti da li planira da se vrati kući, ali je svejedno srećna jer zna da joj je ćerka dobro. Ona se, takođe, zahvalila svima koji su joj pružali podršku i ljubav sve ovo vreme.

Stressed Mother and Her Baby

Pre nego što je napustila svoju kuću i nestala, devojčica je pretraživala na internetu kako pobeći i pratila sajtove koji mladima daju savete kako da ne budu pronađeni. Otkad je pobegla nije koristila Facebook, pa se sumnja da koristi svoj Xbox kako bi komunicirala sa ljudima koji nisu deo njene porodice.

Policija navodi kako veruju da je pismo koje je njena majka dobila, zaista ona i napisala.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar