DRŽAVLJANIN VENECUELE UHAPŠEN NA SKOPSKOM AERODROMU SA DVA KILOGRAMA HEROINA: Vrednost pošiljke na crnom tržištu 570.000 evra

DRŽAVLJANIN VENECUELE UHAPŠEN NA SKOPSKOM AERODROMU SA DVA KILOGRAMA HEROINA: Vrednost pošiljke na crnom tržištu 570.000 evra


Jedan državljanin Venecuele je uhvaćen na aerodromu u Skoplju sa oko dva kilograma heroina, saopštila je danas Carinska uprava Makedonije. Vrednost zaplenje droge “u komadu” je na “crnom tržištu” Makedonije oko 140.000 evra, dok bi prodajom na malo dostigla i 570 000 evra.

Državljanin Vencuele je u Skoplje stigao iz Ciriha 5. decembra uveče, a prilikom pregleda prtljagu je otkriveno oko dva kilogram praškaste materije za koju je utvdjeno da je kokain.

Carinska uprava je državnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv Vencuelanca zbog sumnje da je počinio krivično delo “neovlašćena proizvodjnja i puštanje u promet narkotičkih droga”.

U nedelju, 2. decembra, Policija Makedonije je saopštila da je 30. novembra, takodje na aerodromu u Skoplju uhapsila jednog Peruanca i dva državljanina Crne Gore zbog šverca kokaina koji su nabavili u Peruu za prodaju u Crnoj Gori. Odeća koja je bila u koferu datom Peruancu da je donese u Makedoniju, bila je natopljena rastvorom kokaina.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar