Region
14.02.2019. 15:34
R.E./B92/Foto: Printscreen Youtube

(VIDEO) POTRESNI GOVOR MILORADA PUPOVCA U HRVATSKOM SABORU: Sve veliki katolici i suvrenisti, koje ugrožavaju Srbi. A ko ih ugrožava? Oni sami neostvareni...

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Potresan govor Milorada Pupovca u hrvatskom Saboru VIDEO
Poslanik hrvatskog Sabora Milorad Pupovac održao je žestok govor na sednici na kojoj se raspravljalo o verodostojnosti potpisa za referendum.

Radi se o referendumu koji želi da organizuje inicijativa “Narod odlučuje“, kojim se želi incirati promena izbornog zakona.

Kako su preneli hrvatski mediji, Pupovac je, isprovociran prethodnim govornicima, pobesneo i “počastio“ svoje kolege “ne baš lepim titulama“.

“Kao što smo čuli danas ovde, i prošlo je kao da niko ništa nije rekao, a sve veliki hrišćani, sve veliki katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam ko drugi. A ko ih ugrožava? Oni sami, neostvareni, neiživljeni pederi. U moralnom i svakom drugom smislu te reči. Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im nisu Srbi koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znam ko su, šta su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su juče pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Briselu. A sebe nikako da pogledaju tamo gde treba, u očima drugih ili u ogledalu“, naveo je Pupovac.

Dodao je i da svaka hulja danas može da se poziva na volju naroda.

“Zato nam jeste tako kako nam jeste i biće tako sve dok narod ne prozre te hulje“, rekao je Pupovac.

https://youtu.be/WD89dE7uEKg

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
0°C
08.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve