50 GODINA FESTIVALA: Tejlor Svift nastupa na jubilarnom Glastonberiju

50 GODINA FESTIVALA: Tejlor Svift nastupa na jubilarnom Glastonberiju

EPA-EFE/DJ JOHNSON


Tokom leta se širom Evrope organizuju brojni muzički festivali na otvorenom. Međutim, ukoliko želite da iskusite pravi britanski festival onda bi trebalo da posetite  Glastonberi – festival koji svake godine poseti oko 175.000 ljubitelja muzike.

Naredne godine Glastonberi će proslaviti 50 godina svog postojanja i dosta se spekulisalo oko toga koji muzičar će biti glavna zvezda događaja. Odgovor na to pitanje ljubitelji Glastonerija su dobili nedavno kada je objavljeno da će centrali događaj festivala biti koncert Tejlor Svift.

Svift se povodom toga oglasila putem sog Twitter naloga.

Svift je inače prvi, glavni ženski, izvođač na ovom britanskom festivalu još od Adel koja je na Glastonberiju nastupila 2016. godine. Njen nastup ujedno će i zatvoriti festival 2020. godine.

Oduševljenje zbog njenog budućeg nastupa nije krio ni osnivač festivala Majkl Ivis.

” Ona je jedna od najvećih svetskih zvezda i njene pesme su fantastične. Oduševljeni smo što će nastupiti”, rekao je Majkl Ivis.

 EPA-EFE/NINA PROMMER

EPA-EFE/NINA PROMMER

 

 

 

Svift je nedavno napunila 30 godina i veoma uspešno će završiti 2019. godinu. Njen sedmi album “Lover” koji je izdala početkom ove godine jedini je muzički album koji je prodat u više od milion primeraka.

Takođe, Svift se našla i na Forbsovoj listi najplaćenijih javnih ličnosti iz sveta muzike, sporta i zabave. Kako je Forbs objavio Telor Svift suvereno drži prvo mesto sa zaradom od 185 miliona dolara.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar