Scena
06.03.2023. 13:33
Promo

Pišite nam...

Dijamant i Ekspres vas vode na koncert!

Koncert
Izvor: Shutterstock

Kompanija Dijamant proslavlja 85 godina poslovanja velikim koncertom Ace Pejovića 28. marta u novosadskoj dvorani Spens. Želite da budete na ovom koncertu? Besptalno? Može!

"Tradicija je uvek bila deo nas - od perioda kada smo počinjali kao fabrika ulja 'Beograd', sve do danas kada smo vodeći proizvođač jestivih ulja, margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji, ali i regionu. Ove godine imamo više razloga za slavlje, pored otvaranja nove fabrike za proizvodnju sirovog i jestivog ulja u Zrenjaninu, obeležavamo i jubilarnu 85 god. poslovanja. Decenijsko iskustvo i znanje koje smo ulagali u unapređenje kvaliteta proizvoda i procese proizvodnje, dovelo je do toga da Dijamant postane prvi izbor potrošača", kažu iz kompanije Dijamant i dodaju: 

"Našim potrošačima dugujemo zahvalnost za poverenje koje nam ukazuju više od osam decenija, zato smo odlučili da na jedinstven način proslavimo predstojeći jubilej. Kreirali smo posebnu aplikaciju pomoću koje ćemo nagraditi verne potrošače kartama za koncert, a na slavlju u dvorani Spens mogu nam se pridružiti svi oni koji preuzmu aplikaciju i skeniraju fiskalne račune iz bilo koje prodavnice na kojima se nalaze Dijamant proizvodi. Nakon sakupljenih 3.000 dinara vrednosti poklanjamo jednu kartu za koncert Ace Pejovića, 28. marta, a za narednih 2.500 dinara svaki potrošač rezerviše sebi još jedno mesto u dvorani Spens".

ALI, TO NIJE SVE...

Ukoliko već niste obezbedili karte za ovaj koncert, sada možete da ih dobijete i besplatno! Potrebno je da uradite sledeće: 

 

  • lajkujete ovu objavu na Ekspres Facebook profilu 
  • pošaljete svoju imejl adresu na [email protected] sa naznakom: Za koncert Ace Pejovića

 

Pošiljaoci prvih 10 mejlova dobiće po dve ulaznice, a u vezi sa tim će biti obavešteni putem imejla.

 

SREĆNO!

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
overcast clouds
13°C
14.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve