Scena
28.06.2022. 17:10
R.E.

Spreman na osude

Alek Boldvin najavio intervju sa Vudijem Alenom

alek boldvin
Izvor: Shutterstock

Alek Boldvin iznenadio je svoje pratioce na Instagramu objavom u kojoj navodi da će, u četvrtak u 16: 30 časova (po našem vremenu), uživo preko svog naloga intervjuisati Vudija Alena.

Boldvin je istakao da je spreman na osude javnosti zbog ovog postupka.

"Dozvolite mi da vas uvedem u sve ovo tako što ću reći da me zanima ‘nula posto’ koliko će neko to osuditi i pisati dušebrižničke komentare na mom nalogu. Ja sam očigledno neko ko ima svoj niz verovanja i koga ne bi moglo da bude briga šta neko drugi nagađa. Ukoliko verujete da suđenje treba da se sprovede putem jednog HBO dokumentarca, to je vaš problem", rekao je Boldvin na svom Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Njegova izjava odnosi se na dokumentarnu seriju "Allen v Farrow", koja se bazira i istražuje navode o tome da je Vudi Alen seksualno zlostavljao svoju pastoru Dilan Farou.

U pravljenu ove dokumentarne serije učestvovala je i Dilan Farou, kao i njen brat Ronan i majka Mija. Svrha serije je osvrtanje javnosti na ovaj slučaj, iako je Alen oduvek negirao ove tvrdnje i nikada nije priznao krivicu.

Sprovedene su i dve istrage nakon kojih nikada nije potignuta optužnica protiv njega.

Boldvin i Alen sarađivali su u filmovima "Alice", "To Rome with Love" i "Blue Jasmine".

Boldvin je od samog starta pružao podršku Vudiju, zajedno sa Dajan Kiton, Skarlet Johanson, Havijerom Bardemom i Lerijem Dejvidom,

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Istražitelji uzeli telefon Aleka Boldvina
mobilni

Ubistvo na snimanju

15.01.2022. 19:05

Istražitelji uzeli telefon Aleka Boldvina

Američki glumac Alek Boldvin (63) predao je svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo krajem oktobra 2021. godine na setu filma Rust u Meksiku.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
27.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve