Scena
24.04.2024. 18:50
R.E.

Glumac na udaru

Pogledajte zbog čega je Boldvin pobesneo i IZBIO ŽENI TELEFON IZ RUKE (VIDEO)

Alek Boldvin
Izvor: Shutterstock

Američki glumac Alek Boldvin istragao je telefon iz ruke antiizraelske agitatorke koja je od njega više puta tražila da izgovori "Slobodna Palestina" u kafiću Maman u Njujorku.

Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako žena prilazi glumcu dok je stajao kod kase i telefonirao i počela je da ga maltretira, prenosi Njujork post.

"Alek, možeš li, molim te, jednom reći 'Slobodna Palestina' ", rekla je žena. Nastavila je da se obraća Boldvinu (66), pre nego što je on otišao prema vratima kafića i rukom joj pokazao da izađe.

" 'Slobodna Palestina', Alek, samo jednom, i ostaviću te na miru. Ostaviću te na miru, kunem se. Samo reci 'Slobodna Palestina' jednom", insistirala je žena i terala glumca da opsuje Izrael i cionizam, dok je Boldvin odmahnuo glavom, držeći vrata otvorena.

Žena, koja inače vodi jedan podkast, i koja je poznata po intervjuima na prepad, takođe je pomenula Boldvinov krivični postupak u Novom Meksiku, gde se glumac suočava sa optužbom za ubistvo iz nehata direktorke fotografije Haline Hačins tokom snimanja filma "Rđa" (Rust).

"Zašto ste ubili tu gospođu, ubili ste tu gospođu i niste dobili zatvorsku kaznu", vikala je ona, nazivajući Boldvina "kriminalcem".

U jednom trenutku radnik u kafiću je pokušao da je zaustavi, ali bez uspeha, dok je Boldvin takođe zamolio zaposlenog da pozove policiju tokom verbalne svađe. Na kraju snimka vidi se Boldvin kako udara ženin telefon.

Ovo nije prvi put da su antiizraelski aktivisti napali Boldvina. Prošlog decembra grupa protivpalestinskih demonstranata je provocirala glumca i pitala ga da li osuđuje Izrael, na šta je Boldvin odgovorio: "Ne, podržavam mir u Gazi", što ih je iznerviralo.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
34°C
16.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve