Scena
18.01.2023. 02:20
Promo

Antmen i Osa...

Evo kad nam u bioskope stiže novi Marvel

1
Izvor: Promo / Courtesy of Marvel Studios / Marvel Studios

Sa Novom 2023. godinom stižu i novi superherojski filmovi, a prvi u nizu naslova je nastavak Marvelove franšize, ostrvarenje "Antmen i Osa: Kvantumanija" koji će se u bioskopima naći od 16. februara, a za čije prikazivanje se karte već od danas mogu pronaći na blagajnama bioskopa.

Godine 2015. superheroj Marvelovog stripa Antmen dobio je svoj prvi film, a Pejton Rid ponovo preuzima rediteljsku palicu i u najnovijim nastavku o superheroju Antmenu beleži početak 5. FAZE objedinjenog Marvelovog univerzuma.

Glumac Pol Rad u ulozi glavnog lika Skota Langa, kao i Evanđelin Lili, Majkla Daglasa i Mišel Fajfer ponavljaju svoje uloge iz predhodna dva dela, dok su potpuno nova lica filma glumci Ketrin Njuton, Džonatan Mejdžors u ulozi Kanga Osvajača, kao i čuveni holivudski glumac Bil Marej.

Reditelj Rid ističe kako su u prvom delu filma samo predstavili ideju Kvantne oblasti,  i još nešto više uronili u nju u narednom nastavku:
"Očgledano je da na mnoga pitanja nismo dali odgovore. Želeli smo da krenemo u drugom pravcu  i da napravimo epski film gde se najveći deo radnje dešava u Kvantnoj oblasti." rekao je Rid dodajući "Bilo je zanimljivo jer su predhodni filmovi smešteni u San Francisku, dok smo ovde stvorili neverovatno složen tzv. subatomski svet, kao i okruženje i ekosistem i bića koja nastanjuju taj svet,” istakao je on.

"Antmen" slovi za jedan od najkomičnijih Marvelovih ostvarenja, a svojim trećim nastavkom "Antmen i Osa: Kvantumanija" produbljuje neke stare odnose, kao što je veza između glavnog lika Skota Langa i njegove ćerke Kesi (Kathryn Newton), dopunjujući sada priču i sa nekim novim likovima.

Ćerka Kesi je sada odrasla, ima porodične pretenzije i strast ka nauci i tehnologij, a posebno u pogledu Kvantne oblasti. Njena znatiželja odvodi celu porodicu ka neočekivanom subatomskom svetu, gde se susreću sa čudnim novim stvorenjima. U novom svetu nalaze se i novi likovi kao što je Lord Krajler koga igra istaknuti holivudski glumac Bil Marej. 

Prvi film "Antmen", o superheroju koji upravlja armijom mrava, premijerno je prikazan u domaćim bioskopima 2015. godine. Tri godine nakon toga usledio je drugi deo franšize "Antmen i Osa", a od 16. februara ove godine premijerno će biti prikazan treći deo avanture.  

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Film koji otvara Festival dokumentarnog filma
1

DOK #5

16.01.2023. 22:10

Film koji otvara Festival dokumentarnog filma

Peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 biće održano od 2. do 5. februara u mts Dvorani.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
27.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve