Scena
07.06.2023. 14:05

Nije Švarceneger

Da li znate ko je prvobitno trebalo da glumi Terminatora?

terminator
Izvor: Shutterstock

Uloga u filmu "Terminator" proslavila je Arnolda Švarcenegera i iz današnje perspektive teško je zamisliti bilo koga drugog u ovoj ulozi.

Međutim, da li ste znali da uloga Terminatora u čuvenom filmu nije prvobitno bila namenjena njemu?

Kako je poznati glumac otkrio u dokumentarcu o svom životu, malo je falilo da bivši  NFL igrač O.J. Simpson preuzme glavnu ulogu.

Prvenstveno je Simpson trebalo da igra Terminatora, a Švarceneger da bude njegov protivnik u filmu, međutim, Kameron (reditelj Terminatora) je ostao zatečen zbog Arnoldovog izlgeda, pa je odmah znao ko treba da bude glavni lik.

"Samo sedim i gledam ga. To je kao kad se zvuk stiša i samo vidim kako mu svetla koja izbijaju iz staklenih prozora udaraju u lice kad se vrata otvore. Pomislio sam: Ima pakleno lice", rekao je Kameron, dok se Švarceneger prisetio kako su svi posumnjali u to da li bi Simpson mogao da glumi robotskog ubicu.
 

Tokom dokumentarca, Švarceneger je otkrio i da nikako nije želeo da glumi negativca, ali je Kameron uspeo da ga ubedi.

"Počeo sam da se svađam s njim oko toga, a on je mirno rekao: 'Pa, razmisli o tome.' Razmišljao sam tri dana, a onda sam ga pozvao i rekao: Svaki put kad ga ponovo pročitam, sve se više zamišljam kako igram Terminatora. Rekao sam mu da sam za i onda smo počeli s pripremama", rekao je glumac.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

A od Švarcenegera 250.000 dolara
Švarceneger

Kalifornija

25.12.2021. 15:40

A od Švarcenegera 250.000 dolara

Bivši guverner Kalifornije i američki glumac Arnold Švarceneger donirao je 250.000 dolara kako bi obezbedio 25 "malih domova" za ratne veterane u toj američkoj državi.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve