BALAŠEVIĆ PREŽIVEO INFARKT: Koncert u Kragujevcu odložen

BALAŠEVIĆ PREŽIVEO INFARKT: Koncert u Kragujevcu odložen


Kako pojedini mediji prenose Đorđe Balašević preživeo je infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Ranije u toku dana, pojavila se informacija da je koncert Balaševića u Kragujevcu, koji je bio zakazan za večeras, odlažen iz zdravstvenih razloga izvođača.

“Poštovaoče Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu. Ko želi može vratiti ulaznicu na mestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra”, stoji u saopštenju.

Povodom informacije da je Đorđe Balašević doživeo infarkt, oglasila se i njegova ćerka Jovana Balašević koja je na Instagramu saopštila da se pevač oseća dobro:

“Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta”, napisala je Jovana.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar