BIOGRAFIJA LEJDI GAGE: Knjiga postala hit i pre nego što je stigla u knjižare

BIOGRAFIJA LEJDI GAGE: Knjiga postala hit i pre nego što je stigla u knjižare


“Svi te vole kad si mrtav”, naziv je biografske knjige Stefani Džoan Andželine Đermanote, kako je pravo ime muzičke ikone Lejdi Gage.

Knjiga je stigla u knjižare i sudeći po najavama, poznata muzičarka otkrila je detalje iz života pre nego što je postala popularna. U svom prvencu, pisala je i o svojoj “zavisničkoj prošlosti”.

Komentarišući delove knjige, ona je izjavila da nikada nije imala loše detinjstvo, a sve stvari koje je želela da proba bili su deo njenje potrage za umetničkim putovanjem. Govoreći o lošim trenucima opisala je kao jedan od najstrašnijih doživljaja dan u njenom stanu u Njujorku kada je okružena ogledalima i kokainom ležala bez želje da bilo šta radi, osim da stvara muziku.

Rođena je 28. marta 1986. na Menhetnu, u katoličkoj porodici. Njeni roditelji su italijanskog porekla, ali ima i francusko-kanadske korene. Počela je da svira klavir sa četiri godine jer je njena majka insistirala na tome da postane kultivisana mlada dama. Roditelji su je hrabrili da se bavi muzikom i još kao tinejdžerka počela je da nastupa po lokalima.

Muzičarka je inače dobitnica priznanja Američke filmske akademije za najbolju originalnu pesmu, a na dodeli Oskara, Lejdi Gaga je pažnju privukla pesmom Shallow, koju je izvela sa Bredlijem Kuperom.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar