Scena
03.05.2019. 12:40
Promo

BOJANA LAZIĆ O NOVOM PROJEKTU HAPPY TV: Priželjkivala sam da vodim emisiju poput "Ela, Ela show"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Bojanu Lazić znamo kao omiljenu voditeljku televizije Grand, a sada se upustila u novi zadatak, kao voditeljka emisije "Ela, Ela show" na Happy TV koja iz nedelje u nedelju oduševljava  gledaoce.

  1. Po čemu se "Ela, Ela show" izdvaja od ostalih?

Ovo je jedinstvena emisija koja gledaocima pruža širok spektar tema, mogućnost da se uključe u emisiju, da čuju stav eksperata, ali i da budu u toku sa aktuelnostima u svim sferama života. Mislim da je našem velikom medijskom nebu falio ovakav format, a "Ela, Ela show" predstavlja spoj najboljih elemenata koji je čine modernom, zabavnom i jedinstvenom.

  1. Kojim temama se najčešće bavite?

Čini mi se da se u temama koje obrađujemo uglavnom pronalazi ženski deo publike. Emisija može biti korisna i za devojke od tinejdžerskog uzrasta, ali i za dame u zrelim godinama. Teme su uglavnom aktuelnosti ili problemi savremenog doba.  Jedna od tema bila je život posle braka, zatim smo se bavili prolećnim čišćenjem tela i duše - u skladu sa novim životnim odlukama koje se donose u jeku ovog godišnjeg doba. Ne mislim samo na ishranu i spoljašnji izgled, već i na unutrašnju detoksikaciju. U jedno budite uvereni - ekipa emisije "Ela, Ela show" sprema izdanja koja će se dugo, dugo pamtiti.

  1. Kakva si u poslu?

Mnogi ne veruju kad vide koliko sam u poslu precizna, ozbiljna i profesionalna. Retko kada imam tremu zbog nastupa, upravo jer se dugo pripremam i volim da sve bude lepo, novinarski "upakovano". Veoma sam samokritična i volim da sve bude doterano do tančina. Neki bi rekli da tražim dlaku u jajetu ili da sam večito nezadovoljna, ali smatram da jedino takav pristup dovodi do savršenstva.

  1. Uspela si da dosta proputuješ, što zbog poslovnih obaveza, što privatno. Koje destinacije ubrajaš u omiljene?

Volim da putujem i istražujem daleke destinacije poznate po magičnoj prirodi i jedinstvenoj kulturi. Svakako ona koja mi je donela unutrašnji mir i uspostavila balans jeste putovanje u Jerusalim. Izrael je mozaik kultura, neverovatne istorije i tradicije, a to putovanje je pomoglo da učvrstim  i zauvek se borim za najveća tri ljudska ideala: zdravlje, mir i ljubav. Sejšeli su takođe jedna od omiljenijih destinacija - raj za hedoniste.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
2°C
03.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve