Scena
26.10.2021. 07:05

"Advokado"

Branka Katić, Mira Karanović, Mira Banja, Bandović... to ne može da bude loše (VIDEO)

Advokado
Izvor: RTS/Promo

Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Branka Katić, Nikola Kolja Pejaković, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević i – Mira Banjac! Ovi glumački velikani čine samo deo neponovljive ekipe koju ćemo uskoro gledati u novoj RTS-ovoj seriji "Advokado“.

Ako dodamo i podatak da je pomenute glumce okupio scenarističko-rediteljski dvojac koji stoji iza hit serija "Meso“ i "Kosti“ (Kolja Pejaković i Saša Hajduković), kao i to da se radi o komediji - jasno je da je pred nama TV štivo vredno pažnje.

Serija "Advokado“ prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane (Bandović) i njegovog vernog saputnika Belog (Pejaković). U središtu radnje su njihovi prijateljski i porodični odnosi, tipični za balkansko podneblje.

Ova neobična komedija bavi se borbom pojedinca da se otrgne od nametnutih stereotipai konzervativne sredine koja kritički posmatra sve odluke koje odudaraju od tradicionalnih, stoji u saopštenju RTS-a.

Komediju "Advokado“ uskoro gledamo svakog radnog dana na prvom programu RTS. Delo je nastalo po scenariju Nikole Pejakovića Kolje, a u režiji Saše Hajdukovića i Pejakovića, u koprodukciji RTS-a i Bosonoga produkcije.

Advokado
Izvor: RTS/Promo

"Mnogo smo se dobro zabavljali dok smo snimali i nadam da će biti dovoljno duhovito i za gledaoce", rekla je glumica Mirjana Karanović u intervjuu za "Eskpres". 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

The Billion Dollar Code: Jedna od najgledanijih Netflix serija
Netflix

Nemačka serija

16.10.2021. 08:35

The Billion Dollar Code: Jedna od najgledanijih Netflix serija

Kada god nam neko pomene devedesete godine prošlog veka, uglavnom nam prva asocijacija na to vreme bude rat, neuspeli pokušaj bratstva i jedinstva, potpuna degradacija društva, siromaštvo, cvetanje kriminala i loša muzika. Ovako je iz ugla nas sa Balkana.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve