Scena
06.02.2024. 11:53
R.E.

"Buđenje"

Poruka popularne radio emisije: "Čujemo se na nekoj NOVOJ FREKVENCIJI"

mikrofon, radio
Izvor: Shutterstock

Prvo smo ih slušali na radiju B92, zatim su promenili još nekoliko različitih frekvencija, a onda su 10 godina bili deo Jutarnjeg Programa na radiju S2. Međutim...

Informacija koju je radijski dvojac, Dragan Ilić i Dejana Milović Buha (pridružila se posle smrti Gorice Nešović) iz emisije "Buđenje", objavio na zvaničnom Facebook profilu te popularne emisije, rastužila je njihove mnogobrojne fanove. 

Objavu prenosimo u celosti: 

Poštovani slušaoci,

nakon 10 godina emitovanja naše emisije na radiju S2, novi vlasnik S MEDIA obavestio nas je o prekidu saradnje. Ova odluka je odmah stupila na snagu pa se emisija “Buđenje“ u produkciji Supermiš D.O.O. više neće emitovati na ovoj frekvenciji. Očigledno se naš program ne uklapa u viziju novih vlasnika, pa ćemo potražiti novi kanal kojim ćemo vam se obratiti. Želeo bih da naglasim da smo se u realizaciji našeg programa uvek vodili profesionalnim i etičkim standardima. Tako će biti i ubuduće. Hvala vam na poverenju koje nećemo izneveriti.

Čujemo se na nekoj novoj frekvenciji,

s poštovanjem

Dragan Ilić

Dejana Milović Buha

Anketa

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Komemoracija Gorici Nešović
1

"Bila si mladi novi svet"

12.10.2022. 06:56

Komemoracija Gorici Nešović

Komemoracija povodom smrti radijske voditeljke i novinarke Gorice Nešović, održana je u utorak u Domu omladine Beograda, uz prisustvu članova porodice, saradnika, prijatelja i mnogobrojnih poštovalaca.
Close
Vremenska prognoza
light rain
18°C
20.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve