Scena
13.08.2022. 20:35
Promo

Pročitajte

Da li znate koji dan je najpovoljniji za bioskop i zbog čega?

bioskop
Izvor: Shutterstock

Najpovoljniji bioskopski dan biće održan  u utorak 16. avgusta, pod nazivom "Dan za 250“, u CineStar bioskopima u Srbiji: u Beogradu (Ada Mall), Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Dan koji ruši bioskopske posete namenjen je svim ljubiteljima filma najrazličitijih ukusa koji će moći da uživaju u čaroliji velikog platna uz sjajnu priliku da po povoljnoj ceni od 250 dinara provedu vreme u klimatizovanim salama najmodernijih bioskopa, uz  atmosferu sa kakvom nijedan kućni ekran ne moze da se uporedi.

Na repertoaru CineStar bioskopa 16. avgusta naći će de bogat spisak najaktuelnijih naslova: sinhronizovani animirani filmovi za decu "DC Liga Superljubimaca“ i "100% vuk“, zatim najnoviji triler sa Melom Gibsonom "Mesto usijanja“, filmski hit "Elvis“, akcioni film sa Žilijet Binoš i Morganom Frimenom "Autoput spasa“, romantično ostvarenje "Pritisni play i voli ponovo“, akcioni triler sa Mišel Monahan "Mračna lokacija“, najnoviji  horor "Arturovo prokletstvo“, kao i uzbudljivi triler "Mamac“.

Radno vreme CineStar bioskopa 16. avgusta biće od 11 časova.

Dodaci za 3D, LOVE BOX, VIP SEDIŠTA, DUŽINU FILMA, EXTREME se ne naplaćuju. Više detalja dostupno je na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/dan-za-250

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pogledajte prvi trejler za film "Oluja"
1

Od jeseni u bioskopima

03.08.2022. 11:03

Pogledajte prvi trejler za film "Oluja"

U susret petom avgustu, jednom od najtužnijih datuma za naš narod, kada je više stotina hiljada ljudi iz Krajine proterano sa svojih vekovnih ognjišta, u MTS dvorani je ekskluzivno prikazan insert iz filma "Oluja“ čija se bioskopska premijera očekuje na jesen.
Close
Vremenska prognoza
fog
17°C
26.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve