Danijel Krejg ponovo u ulozi Bonda, snimanje možda u Srbiji

Danijel Krejg ponovo u ulozi Bonda, snimanje možda u Srbiji

Shutterstock


Danijel Krejg (51) će definitivno igra Bonda. Uloga britanskog tajnog agenta 007 je Krejgova četvrta, a možda i poslednja.

“Meni je veoma lako igrati Bonda. Mislim da je urnebesan. On se upušta u izvanredno smešne situacije. To je veliki izazov, velika odgovornost. Bond je ogromna ikona u istoriji filma. Ovakve prilike se često ne pojavljuju, pa sam pomislio: ‘Zašto ne?'”, izjavio je svojevremeno Krejg.

Snimanje filma trebalo bi da počne krajem meseca, a “Daily Mail” je najavljivao da postoji mogućnost da jedna od lokacija bude i Srbija.

Ljubiteljima “Džejms Bonda” poznato je da je tvorcu ovog lika, Ijanu Flemingu, inspiracija bio srpski agent Dušan Popov, pa se upravo zbog toga spekulisalo da je to bio razlog Krejgovog boravka u Beogradu.

Shutterstock

Shutterstock

Za njega mnogi tvrde da je najbogatiji Bond otkako je popularna franšiza nastala. Britanski glumac je potpisao ugovor vredan 113 miliona evra za 25. Bondov film, zbog čega je ušao u top pet najplaćenijih glumaca u svetu filma. Prvi agent 007 Šon Koneri, imao je 2008. godine 96 miliona evra, dok je bogatstvo Pirsa Brosnana bilo procenjeno na 71 milion evra. Džordž Lazenbi, koji je glumio u samo jednom filmu, “težak” je 58 miliona, dok je Sir Rodžer Mur, u jednom periodu imao 56 miliona evra.