“DRUŠTVO MRTVIH PESNIKA” – Nova predstava Studija “BIS!” od petka pred publikom

“DRUŠTVO MRTVIH PESNIKA” – Nova predstava Studija “BIS!” od petka pred publikom


Pretpremijera “Društvo mrtvih pesnika”, dugoočekivane predstave Studija “BIS!”, rađene prema kultnom filmu Pitera Vira i scenariju Toma Šulmana, a u režiji Maje Bunjac i Pavla Jerinića, konačno je pred nama!

Publika će ovu inspirativnu priču o odrastanju, osvajanju slobode, mladalačkom buntu i kreativnosti, kao i o sukobu sa rigidnim sistemom obrazovanja i vaspitanja, moći da pogleda u petak 22. januara od 19 časova na sceni Kulturnog centra “Čukarica”.

140228029_716775819011397_6795266088547174491_n

Kako u Akademiji “Velton” sazrevaju mladi ljudi željni uspeha i afirmacije u društvu, i kako njihov pogled na svet menja profesor Kiting, dajući im priliku da kroz poeziju spoznaju istinske vrednosti života, dočaraće nam ekipa od devetnaest mladih glumaca amatera iz Studija “BIS!”, predvođenih Aleksom Miloševićem u ulozi profesora Kitinga, Anđelom Alavirević kao Nelom Peri i Milom Lalović u ulozi Tee Anderson.

“Cvetajte, pupoljci, dok još možete…” – jedan je od stihova iz ove predstave, a rascvetavanje pozorišne sezone Studija “BIS!” počinje ovog petka!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar