DUGO SE ČEKALO: Stigao je trejler za film o Al Kaponeu

DUGO SE ČEKALO: Stigao je trejler za film o Al Kaponeu

EPA/WILL OLIVER


Još kada je pre dve godine Tom Hardi na svom instagram profilu objavio fotografiju svoje transformacije u 47-godišnjeg Al Kaponea, publika je s nestrpljenjem čekala trenutak kada će imati priliku da pogleda ovo filmsko ostvarenje.


View this post on Instagram

Mega awkward character misstep 👀

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Film o kome se priča još od 2016. godine, iz nekog razloga, nije se pojavio na bioskopskom platnu prošle godine kako je planirano.

Međutim, konačno dobre vesti – pojavio se trejler za ovaj film, a sa njim i nove informacije. Iako je prvobitno film trebalo da nosi naziv “Fonzo (2019)”, ime je promenjeno u “Capone (2020), a distribuciju je uzeo Vertical Entertainment koji svoje filmove skoro uopšte ne pušta u bioskopima već po sistemu “video on demand”.

Radnja filma odvija se 10 godina od kada je Kapone u zatvoru. Gangster počinje da pati od demencije, a nasilna prošlost ga sve više proganja.

U Tom Hardija, koji tuači glavnu ulogu, igraju i Linda Kardelini, Met Dilon, Kajl Meklahlan i Džek Louden.

Od filma se već sada očekuje mnogo i sigurno će, po kvalitetu, biti u samom vrhu filmova koje ćemo imati priliku da odgledamo. Ukoliko Hardi bude na prepoznatljivom nivou, možda je vreme za prvog Oskara.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar