Scena
16.04.2020. 16:40
M. P.

Još kada je

DUGO SE ČEKALO: Stigao je trejler za film o Al Kaponeu

w_52525937.jpg

Još kada je pre dve godine Tom Hardi na svom instagram profilu objavio fotografiju svoje transformacije u 47-godišnjeg Al Kaponea, publika

Još kada je pre dve godine Tom Hardi na svom instagram profilu objavio fotografiju svoje transformacije u 47-godišnjeg Al Kaponea, publika je s nestrpljenjem čekala trenutak kada će imati priliku da pogleda ovo filmsko ostvarenje.


View this post on Instagram

Mega awkward character misstep ?

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on Apr 10, 2018 at 8:45am PDT

Film o kome se priča još od 2016. godine, iz nekog razloga, nije se pojavio na bioskopskom platnu prošle godine kako je planirano.

Međutim, konačno dobre vesti - pojavio se trejler za ovaj film, a sa njim i nove informacije. Iako je prvobitno film trebalo da nosi naziv "Fonzo (2019)", ime je promenjeno u "Capone (2020), a distribuciju je uzeo Vertical Entertainment koji svoje filmove skoro uopšte ne pušta u bioskopima već po sistemu "video on demand".

https://www.youtube.com/watch?v=CLQXgugmdIU&feature=youtu.be&fbclid=IwA…

Radnja filma odvija se 10 godina od kada je Kapone u zatvoru. Gangster počinje da pati od demencije, a nasilna prošlost ga sve više proganja.

U Tom Hardija, koji tuači glavnu ulogu, igraju i Linda Kardelini, Met Dilon, Kajl Meklahlan i Džek Louden.

Od filma se već sada očekuje mnogo i sigurno će, po kvalitetu, biti u samom vrhu filmova koje ćemo imati priliku da odgledamo. Ukoliko Hardi bude na prepoznatljivom nivou, možda je vreme za prvog Oskara.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
5°C
18.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve