Dženifer Garner među najlepšim ženama: Lepotu ti daje dobar život

Dženifer Garner među najlepšim ženama: Lepotu ti daje dobar život

Shutterstock


Najlepša žena ove godine je glumica Dženifer Garner(47). Titulu joj je dodelio magazin “Pipl”, a s obzirom da je reč o veoma uticajnom američkom časopisu, ovo priznanje je više od obične lente. Magazin “Pipl”svake godine dodeljuje ovu laskavu titulu, a prošle godine ju je dobila pevačica Pink.

Za Dženifer Garner kažu da je, i pored holivudske slave, ostala veoma skromna žena i predana majka ćerke Vajolet (13), Serafine (10) i sina Samjuela(7). Sa Benom Afleksom, od kojeg se razvela pre nekoliko godina i dalje ima dobre odnose i čak mu pomaže u borbi sa zavisnošću od alkohola.

Dženifer je nakon zvanične objave magazina “Pipl” rekla da je zaista iznenađena, jer sebe nikad nije smatrala lepom, ali se uvek dobro oseća u svojoj koži. Objasnila je da je to verovatno zato što se u njenoj porodici nikad nije pridavao veliki značaj fizičkom izgledu.

Lepota dolazi iz života koji je dobro živeo. Ako ste dobro živeli, vaše linije osmeha su na pravim mestima, šta vam još treba?
Glumica je poznata po ulogama u filmovima Uhvati me ako možeš, Daredevil, Elektra, Kraljevstvo, Dan zaljubljenih… Kaže da voli sve svoje uloge, ali da joj je uloga mame ipak najmilija.

“Ne možete da pokušavate da postignete uspeh bilo koje vrste u ovom poslu, a da ne prihvatite da će to i biti druga strana, objasnila je Dženifer svoj stav o poslu, a kad je reč o braku kaže da više nema fantazija.”

Svi kažu da je potreban naporan rad. Pa, to nekako jeste – i mnogo sam pragmatičnija u vezi romantike nego što sam bila”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar