Scena
23.05.2019. 01:13
R.E.

DŽONI DEP OPTUŽIO bivšu ženu za nasilje u porodici

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Holivudska zvezda Džoni Dep optužio je bivšu suprugu, takođe glumicu Amber Herd, da je tokom njihove veze ona zlostavljala njega. Kako piše Gardijan, Dep negira optužbe da ju je zlostavljao, nakon što je na sudu priložila fotografije povreda kao dokaz, već tvrdi da je ona “crtala modrice”.

"Optužbe gospođice Herd sam porekao u maju 2016. kada ih je prvi put iznela na sudu da bi dobila privremenu zabranu prilaska. To je postigla zahvaljujući lažnim fotografijama modrica, za koje svedoci i snimci sa nadzornih kamera mogu potvrditi da nije imala prethodnih dana. Poricaću ove optužbe do kraja života”, rekao je Dep u tužbi koju je podneo protiv bivše supruge.

Naime, Dep i Herd su se venčali pre četiri godine, a već posle dve su se razveli. Tada su počele međusobne optužbe za nasilje, a sve je kulminiralo kada je Herd u kolumni za Vašington post krajem prošle godine navela da je bila žrtva nasilja u porodici. Depov odgovor na to bila je tužba za klevetu u vrednosti od 50 miliona dolara.

U toj optužnici Dep je takođe naveo da je njegova bivša supruga "mešajući prepisane amfetamine sa lekovima bez recepta i alkoholom bezbroj puta počinila nasilje u porodici protiv njega, što je u nekim slučajevima izazvalo ozbilje telesne povrede, te da o tim slučajevima mogu da govore i svedoci.

S druge strane, advokat Amber Herd odbacuje sve navode ovog holivudskog filmskog veterana, piše BBC.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
01.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve