Scena
02.10.2021. 19:21
R.E.

"Cilj"

Elton Džon i Stivi Vonder snimili zajedno pesmu: Novi hit? (VIDEO)

Elton Džon, 2. 10. 2021.
Izvor: EPA / TAL COHEN

Elton Džon i Stivi Vonder snimili su duet u kojem prvi svira klavir, a drugi usnu harmoniku. Pesma se zove"Finish Line“ (Cilj) i biće na novom albuma Eltona Džona, koji je nastao tokom pandemije.  

Dve muzičke zvezde prvi put su sarađivali 1983. "Pretpostavljam da to zovu bluz“, a potom 1985. godine na pesmi "To je ono za šta prijatelji služe“, ali je ovo prvi put i da obojica pevaju, piše magazin "Rolling Stone".

"Ne bih mogao da budem vipe ponosan nego što jesam na 'Cilj', a mogu čak i da kažem da je to jedan od najboljih zapisa koje sam ikada napravio", rekao je Elton Džon i dodao da Stivi Vonder u toj pesmi zvuči kao da ima 17 godina i da peva "čistom radošću i bujnim vokalom"

"Oduvek sam voleo da sarađujem sa Stivijem i oduševljen sam što posle 50 godina prijateljstva konačno uspevamo da odradimo pun duet. Uvek je bio tako ljubazan i drag prema meni, a njegov talenat je neverovatan. Kad slušate šta on radi vokalno i instrumentalno u ovoj pesmi, pomislite da je ovo pravi genije", napisao je Elton Džon na svom Instagram nalogu. 

Poslušajte pesmu: 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ivan Tasovac: Koncert umesto komemoracije (VIDEO)
Ivan Tasovac, 1. 10. 2021.

"Sve naše note idu tebi"

02.10.2021. 10:21

Ivan Tasovac: Koncert umesto komemoracije (VIDEO)

Beogradska filharmonija oprostila se sinoć u petak uveče koncertom umesto komemoracijom, od svog dugogodišnjeg direktora Ivana Tasovca.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
07.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve