EXIT U AVGUSTU?: “Spremni smo da smanjimo kapacitete”

EXIT U AVGUSTU?: “Spremni smo da smanjimo kapacitete”

EPA/BALAZS MOHAI HUNGARY OUT


Organizatori EXIT festivala pozdravili su predlog premijerke da se ta manifestacija ipak održi u avgustu, te poručili da su raspoloženi da u narednim danima sa predstavnicima države dogovore konkretan format održavanja festivala.

“Pozdravljamo najavu da postoji mogućnost da se u avgustu desi EXIT festival. To je sjajna vest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo ko nadao da će epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini evropskih zemalja, ovako brzi da se popravi. Ovo je odlična vest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer sa domaćim manifestacijama ideja provođenja leta u Srbiji postaje daleko atraktivnija”, naveli su u saopštenju.

Dodaju, međutim, da ostaje otvoren veliki broj pitanja, pre svega u vezi sa formatom manifestacije koji će biti dozvoljen.

EPA/BALAZS MOHAI HUNGARY OUT

EPA/BALAZS MOHAI HUNGARY OUT

“Ako bude potrebno spremni smo da drastično smanjimo kapacitet festivala, kao i da ograničimo posetioce na domaću i regionalnu publiku”, poručili su organizatori.

Potsećamo premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je preporuka da se Exit pomeri, a ne otkaže.

“Doneli smo preporuku da se Egzit pomeri na avgust, jer očekujemo da će tada biti potpuno mirna situacija u celoj Evropi”, rekla je Brnabić novinarima u Novom Sadu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar