Scena
22.03.2016. 12:44
ekspres

Harison Ford: Nema "Indijane Džonsa" bez Stivena Spilberga

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Harison Ford tvrdi da nije želeo da glumi u novom filmu o Indijani Džonsu bez režisera Stivena Spilberga.

Glumac je za Bi-Bi-Si objasnio da je pristao da ponovi lik koji ga je proslavio i u petom nastavku priče o čuvenom arheologu koji će se pojaviti 2019. godine, ali samo sa Spilbergom.

Ford je izjavio da zna da uvek postoji mogućnost "još jednog nastavka":

- Ali nisam želeo da raditm bez Stevena i nisam hteo da radim bez stvarno dobrog scenarija. I srećom radi se na oba. Stiven piše scenario za koji mislim da  će biti zadovoljavajući - reko je on.

Spilberg režirao četiri prethodna nastavka filma o Indijani Džonsu, koje je  producirao kreator serijala "Rat zvezda" Džordž Lukas. Ford se u razgovoru za Bi-Bi-Si povodom izlaska DVD-ja "Rat zvezda: Buđenje sile" osvrnuo i na ulogu Hana Soloa.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Ford kao Han Solo u filu "Rat zvezda: Bđjenje sile" FOTO: Promo

- Hteo sam da se Han Solo žrtvuje za dobro drugih likova, da bi bilo neke ravnoteže u priči, a da li bi on mogao da se vrati u nekom obliku za buduće filmove: sve je moguće u svemiru- našalio se Ford.

Govoreći o ovom filmu rekao je da je veoma zadovoljan što je imao priliku da radi na scenariju u koji je  imao pravo poverenje, sa glumcima sa kojima je san raditi i sa velikodušnim rediteljem u koga je veoma siguran.

"Rat zvezda: Budjenje sile" postao u Britaniji najveći film u 2015.  godini jer je za samo 16 dana prikazivanja sakupio pazar od 94 miliona funti.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
01.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve