“Homecoming”: Novi dokumentarni film o Bijonse

“Homecoming”: Novi dokumentarni film o Bijonse


Jedna od najpoznatijih pop pevačica sveta Bijonse napravila je pravu malu revoluciju na prošlogodišnjem nastupu festivala “Coachella” (Coachella Valley Music and Arts Festival). Koliko je nastup bio jedinstven i uspešan govori i činjenica da je festival od tog trenutka publika prozvala “Beychella”, navodi MTV.

Osim spektakularnog nastupa, zanimljivo je i da je Bijonse ujedno bila i prva afroamerikanka headliner u istoriji ovog festivala. Zahvaljujući Netflix-ovom dokumentarnom filmu ovaj nastup zauvek će biti sačuvan od zaborava, a koji na Netfliksu počinje danas.

U trejleru za film “Homecoming: A Film By Beyoncé” mogu se videti pripreme za pomenuti nastup, dok se u pozadini čuje govor Maje Andželou, uticajne aktivistkinje američkog pokreta za građanska prava.

Međutim, Bijonse je otišla i korak dalje kada je baš danas izdala svoj novi istoimeni lajv album, koji će pratiti Netfliksov dokumentarac, objavio je Njujork Tajms.

“Malo je verovatno da će bilo koja američka muzičarka ove godine, ili bilo koje godine uskoro, imati značajnije, upornije, snažnije i radikalnije performanse”, napisao je kritičar Jon Caramanica za Njujork Tajms.

Pročitajte još:


				

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar