Scena
29.04.2022. 20:05
R.E

MIšel Fajfer danas slavi

I holivudske zvezde imaju problema sa samopouzdanjem

Mišel Fajfer 29.4.2022
Izvor: EPA / ETIENNE LAURENT

Na današnji dan pre 64 godine, rođena je američka glumica Mišel Fajfer. Znamo je po ulozi Žene-mačke u Betmenu, Elvire Henkok u "Licu sa ožiljkom" i mnogim drugim ulogama u raznim žanrovima. Uprkos dugoj i uspešnoj karijer, Mišel od ranih dana muči jedna ista stvar, pročitajte šta je u pitanju...

Rođena je u Santa Ani, u Kaliforniji, a glumom je počela da se bavi još u srednoj školi.

"Počela sam da idem na glumačku sekciju jer mi engleski u školi nikako nije išao. Sva deca koja su bila u toj sekciji su važila za čudake, ali sam se ja tamo osećala kao kod kuće. Sve ostale predmete sam zapostavila , jer mi se gluma toliko dopala,“ rekla je ona u intervjuu za Daily Actor.

Nakon srednje škole se opredelila da uči stenografiju na koledžu, međutim ubrzo je shvatila da je gluma ipak njena prava ljubav.

"Sećam se da sam negde pročitala da je u životu neophodno imati neku strast, a ja sam svoju pronašla baš u glumi. Pomoglo mi je to što mi je profesorka glume  u srednoj školi rekla da sam dobra u tome, pa mi je u neku ruku bilo kaše da se upustim u te vode.“
 

Mlada i neiskusna, Mišel je od svoje frizerke dobila savet da odradi profesionalne fotografije, koje je koristila za audicije.

Priznaje da se u načinu na koji pristupa glumi malo šta promenilo od njenih ranih glumačkih dana, a ovo joj je ujedno i najveća zamerka samoj sebi.

"Nisam imala nikakvo profesionalno glumačko obrazovanje, samo sam se pustila u taj svet i učila pred očima sveta koji je gledao filmove i serije u kojima sam igrala. Zbog toga sam uvek imala osećaj da će neko pre ili kasnije otkriti da sam prevarant i da nemam pojma šta radim", priznala je ona.

Iako je tokom svoje duge karijere pohađala razne radionice i učila od najboljih u glumačkoj profesiji, kaže da joj tumačenje likova i dalje dolazi instinktivno, kao da u glavi čuje ritam kojim treba da se kreće pred kamerom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
02.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve