Scena
26.10.2023. 19:00
R.E.

Neće nikoga štedeti

I Megan Markl odlučila da napiše knjigu o kraljevskoj porodici

Megan Markl i princ Hari
Izvor: Shutterstock

Supruga princa Harija, Megan Markl, odlučila je da objavi knjigu u kojoj će opisati život na dvoru i otkriti mnoge tajne kraljevske porodice.

Podsećanja radi, princ Hari je početkom godine objavio knjigu “Spare” u kojoj je otkrio mnoge tajne svoje porodice, ali je ipak bio blag. Međutim, kako je najavljeno, Megan Markl neće nikoga štedeti.

Niko iz kraljevske porodice nije srećan zbog ovoga, a kraljevski stručnjak Fil Dampjer smatra da će se u knjizi naći svi detalji o Kejt.

“Ona će dati svoju stranu onoga što se zaista dogodilo između nje i Kejt u periodu pre venčanja, kada su govorili da su rasplakale jedna drugu. Svi će biti zainteresovani da pročitaju njen pogled na njen odnos sa Kejt – da li je ona bila neprijateljski prema njoj od samog početka ili je prihvatila“, rekao je Dampjer za “The Sun”.
 

Dampjer smatra i to da će Megan, ipak, poštedeti jednu osobu iz kraljevske porodice.

Sumnjam da će direktno kritikovati pokojnu kraljicu, znajući koliko bi kritika dobila. Ali mogla bi da otkrije privatne razgovore, koji bi bili od velike brige za kralja, kraljicu i princa i princezu od Velsa”, rekao je Dampjer.

S obzirom na to da kraljevsku porodicu veoma brinu glasine o knjizi Megan Markl, moguće je da se sprema za nove kontroverze.

Objavljivanje nove knjige bi zaista bila kap koja bi prevršila čašu i sumnjam da bi Vilijam i Kejt ikada više razgovarali sa njom i Harijem“, rekao je Dampej i dodao da je siguran u to da će Hari podržati svoju suprugu u objavljivanju knjige.

Dampjer je rekao i to da Hari i Megan trenutno nisu u dobroj finansijskoj situaciji, i da bi im ova knjiga zbog toga bila veoma korisna.

Oni trenutno nisu u dobroj finansijskoj situaciji, jer su izgubili ugovor sa Spotifajjem, a izdavanjem knjige bi zaradili mnogo novca”, zaključio je Dampjer.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sa NJOM je princ Hari izgubio nevinost (FOTO)
Princ Hari

Memoari princa Harija

07.02.2023. 14:05

Sa NJOM je princ Hari izgubio nevinost (FOTO)

"Bio je to strastven, uspavan i najverovatnije nepromišljen susret dva prijatelja koji su se iskrali iz paba da zapale Malboro Lajt, a na kraju su preskočili ogradu da vode ljubav u polju koje je skriveno od znatiželjnih očiju". Ovako je princ Hari u svojim memoarima opisao kako je, 2001. godine, izgubio nevinost.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
15°C
22.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve