Scena
16.05.2019. 18:34
R.E./Foto:HBO

IGRA PRESTOLA: Šest načina na koje bi mogla da se završi serija

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ostalo je još svega par dana do velikog finala Igre prestola. Sve će se odlučiti 19. maja. Konačno ćemo dobiti odgovor na pitanje - Ko će sesti na čuveni presto? Za punih osam godina, čuli smo mnogo teorija kako bi mogao da izgleda kraj serije. Neke su se ispunile, neke ne. Ono što je sigurno jeste da je većina njih pogođena.

Dok isčekujemo poslednju epizodu najpopularnije serije, izdvajamo najzanimljivije teorije fanova, sa društvene mreže Rddit i ostalih foruma, o tome kako će se izgledati poslednjih sat i po vremena Igre prestola. Upozoravamo - ko nije spreman da sazna moguću istinu neka ne čita dalje.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

1. Teorija (Aria):

- Posle bitke za Vesteros, Aria je shvatila da je videla mnogo. Odlučuje da živi sama u izgnanstvu na svom voljenom Severu. Podsetimo, već je odbila mogućnost da živi plemićkim životom sa Gendrijem rekavši mu kako to nije za nju. Ukoliko je ova teorija tačna, definitivno otpada mogućnost da Aria ubije Deneris i zauvek zatvori zelene oči.

2. teorija (Džon): 

- Džonu se takođe smučilo sve što je video i odlučuje da ode na daleki Sever i živi sa svojim divljanima i prijatelju Tormundu. Poznajući Džonov karakter ova mogućnost je ostvariva jer ga vlast nikada nije zanimala, čak ni ako znamo da mu po zakonu tron najviše pripada.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

3. teorija (Sansa):

- Sansa će vladati Severom, koji će konačno biti nezavisan. Tron je ne zanima.

4. teorija ( Tirion):

- Deneris će nakon bitke za Vesteros saznati za Tirionovu izdaju (oslobađanje brata Džejmija) i uhapsiće ga. Sudićemo su za izdaju. Da li će se Tiron izvući ukoliko dođe do ovoga, videćemo.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

5. teorija (Džon):

- Iako joj se zakleo na vernost i iako su bili u velikoj ljubavi Džon će ubiti Deners. Verovatno zgrožen svim onim što je video tokom bitke za Vesteros, Džon prelazi preko svega i odlučuje da je po kraljevstvo najbolje da Deneris ne bude na tronu.

6. teorija (Bren):

- Tiron formira Savet koji će odlučivati o tome ko će sesti na tron. Nakon Tirionovog govora svi odlučuju da je najbolji izbor Bren.

Da li će se navedene teorije ispuniti, videćemo za par dana. Međutim, bez obzira da li će ovako izgledati kraj serije, jedno je sigurno - on neće zadovoljiti sve ljubitelje serije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
30°C
21.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve