Scena
10.05.2019. 18:35
D.A.

KAKVA GREŠKA: Oni nisu želeli ulogu u "Igri prestola"

got-glumci.jpg

Zvuči neverovatno, ali oni nisu želeli da budu zvezde o kojima svi pričaju. Odbiti ulogu nije neuobičajeno, ali odbiti ulogu u "Igri prestola" je sigurno životna greška jer nije samo reč o popularnosti već i o pozamašnim honorarima. Ali, u tom trenutku oni su imali svoje razloge.

Dominic West Dominic West

Objašnjenje britanskog glumca Domenika Vesta bilo je da jednostavno ne želi da provede šest meseci u Rejkjaviku, jer su na Islandu snimane scene "severno od zida". On je jednom prilikom izjavio da se čak i ne seća koja uloga mu je nuđena.

Gillian Anderson Gillian Anderson

Džilijan Anderson, nije navela nikakav poseban razlog, samo je za "Dejli mejl" pre šest godina izjavila da je odbila ulogu u "Igri prestola", ali i u "Dauntonskoj opatiji". I jedna i druga serija su među najgledanijima.

Izzy Meikle-Small Izzy Meikle-Small

Izi Mejkl Smol nije odbila ulogu Sanse Stark, naprotiv, u prvom trenutku se baš potrudila, ali kad je ulogu ipak dobila Sofi Tarner, Izi je izjavila da ova heroina i nije baš ono što je ona tražila.

Mahershala Ali Mahershala Ali

Na vreme je odustao Maheršala Ali koji je gostujući kod Džimija Kimela priznao da je kasting za "Igru prestola" bio najgori u njegovom životu. Ovaj oskarovac je trebao da dobije ulogu moćnog trgovca Ksoana Ksaro Daksoa, ali direktorka kastinga je očigledno videla da on nije bio baš naujsrećniji na probi i uloga je otišla drugom. Međutim,on se verovatno najmanje sekira zbog toga, jer je kasnije prihvatio ulogu koja mu je donela najveće priznanje.

Za razliku od njega , Sem Klaflin pokušao je da na dve audicije dobije uloge. Želeo je da igra Džona Snoua ili Vizerisa, brata Deneris Targerijan. Međutim,obe su mu izmakle.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
12°C
23.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve