Scena
15.06.2024. 21:30

Princeza od Velsa

"Imam loših i dobrih dana"

kejt midlton 15.06.2024.
Izvor: EPA / Tolga Akmen

Britanska princeza od Velsa Kejt Midlton izjavila je danas da dobro napreduje u svojoj preventivnoj hemoterapiji, ali i dalje nije izvan opasnosti.

"Dobro napredujem, ali kao što zna svako ko prolazi kroz hemoterapiju, ima dobrih i loših dana. Lošim danima se osećate slabo, umorno i morate da se odmarate. Ali kad su dobri dani, kad se osećate jače, želite maksimalno da iskoristite taj dobar osećaj", rekla je Midlton u pisanoj izjavi, pre sutrašnjeg prvog pojavljivanja u javnosti od kad je saopštila da boluje od raka.

Ona je navela da će njena terapija trajati još nekoliko meseci i da još uvek nije izbegla opasnost, ali da se raduje što će prisustvovati rođendanskoj paradi Kralja Čarlsa.

kejt midlton 15.06.2024.
Izvor: EPA / Tolga Akmen

"Učim kako da budem pažljiva, posebno sa neizvesnostima. Prihvatam svaki dan kako dolazi, slušam svoje telo i dopuštam sebi da uzmem ovo preko potrebno vreme za ozdravljenje", kazala je Kejt.

Uz pisanu izjavu je objavljena nova fotografija princeze na kojoj se vidi kako stoji pod drvetom na imanju u gradu Vindzor, zapadno od Londona.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
19.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve