Scena
29.05.2019. 10:27
R.E.

KIT HARINGTON na oporavku od stresa posle "Igre prestola"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Zvezda "Igre prestola", glumac Kit Harington, nalazi se na rehabilitaciji posle emitovanja poslednje epizode hit serije u kojoj je glumio Džona Snoua, saopštio je njegov portparol.

"Kit je odlučio da iskoristi pauzu u svom rasporedu kao priliku da se na neko vreme povuče i poradi na rešavanju nekih ličnih problema", navodi se u saopštenju glumčevog portparola.

Mada se u saopštenju ne navode razlozi njegove krize, Njujork post je objavio da je glumac teško podneo završetak rada na serijalu i da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

Zahvaljujući serijalu "Igra prestola", u kojemu je tumačio jednog od glavnih likova koji je preživeo sagu od osasm sezona, potpuni anonimus Harington postao je planetarno popularan.

U intervjuu za Variety u martu ove godine, Harington je rekao da je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i "zastrašujućom" pažnjom koju mu je doneo serijal.

"Imao sam osećaj da moram da se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi", rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Ruz Lesli.

Poslednja epizoda "Igre prestola", emitovana je 19. maja, a samo u SAD privukla je rekordnih 19,3 miliona gledalaca.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
22.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve