KIT HARINGTON na oporavku od stresa posle “Igre prestola”

KIT HARINGTON na oporavku od stresa posle “Igre prestola”


Zvezda “Igre prestola”, glumac Kit Harington, nalazi se na rehabilitaciji posle emitovanja poslednje epizode hit serije u kojoj je glumio Džona Snoua, saopštio je njegov portparol.

“Kit je odlučio da iskoristi pauzu u svom rasporedu kao priliku da se na neko vreme povuče i poradi na rešavanju nekih ličnih problema”, navodi se u saopštenju glumčevog portparola.

Mada se u saopštenju ne navode razlozi njegove krize, Njujork post je objavio da je glumac teško podneo završetak rada na serijalu i da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

Zahvaljujući serijalu “Igra prestola”, u kojemu je tumačio jednog od glavnih likova koji je preživeo sagu od osasm sezona, potpuni anonimus Harington postao je planetarno popularan.

U intervjuu za Variety u martu ove godine, Harington je rekao da je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i “zastrašujućom” pažnjom koju mu je doneo serijal.

“Imao sam osećaj da moram da se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi”, rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Ruz Lesli.

Poslednja epizoda “Igre prestola”, emitovana je 19. maja, a samo u SAD privukla je rekordnih 19,3 miliona gledalaca.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar