KLASIK 2D ANIMACIJE “‘Klaus” je jedan od najbolje animiranih filmova”

KLASIK 2D ANIMACIJE “‘Klaus” je jedan od najbolje animiranih filmova”

Netflix


Prema pisanju “Insider-a”, “Klaus” je jedan od najbolje animiranih filmova i 2D animacija.

Kako se navodi, film prati Jespera, razmaženog poštara kome je postavljen ultimatum: pokrenuti poštu u Arktičkom krugu ili biti odsečen od bogatstva porodice. Jesper se u međuvremenu sprijatelji s proizvođačem igračaka Klausom. Neočekivano prijateljstvo pomoćiće u transformisanju sela koje je godinama opustošeno unutrašnjim borbama. Za svakoga kome nedostaje vrhunac 2D animacije, Pablos i ekipa u njegovom animacijskom studiju oživeli su crtani za mlađu generaciju.

Ne možete prepoznati Pablosa po imenu, ali znate projekte na kojima je radio: “Zvonar bogorodičine crkve” i “Tarzan”. Bivši animator Diznija, kreirao je i franšizu “Despicable me”. Film kombinuje noviju tehnologiju koja unosi tradicionalnu 2D animaciju u 21. vek.

Deca i odrasli će se nasmejati dok budu gledali kako u filmu lako oživljavaju rituali poput ostavljanja kolačića za Deda Mraza i pisanja pisama čoveku u crvenom odelu.

Smešan, sladak i lep za gledanje, “Klaus” odiše praznikom klasika. To je priča o pronalaženju svog mesta u svetu, istovremeno nas podsećajući da prihvatimo svoje razlike i budemo malo bolji prema onima oko nas.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar