Scena
24.03.2020. 15:02
N. G./CNN

"KORONAVIRUS IZJEDNAČAVA LJUDE": Madona na udaru kritika

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Koronavirus "sjajno izjednačava ljude", poručila je Madona fanovima iz svoje kade. Ona je na Instagramu i Twitteru podelila svoje mišljenj eo globalnoj pandemiji koja je ubila više od 14.700 ljudi, ističući da ova bolest ne diskriminiše.

"To je stvar sa Covid-19. On ne mari o tome koliko ste bogati, koliko ste poznati, smešni, pametni, gde živite, koliko ste stari, koje sjajne priče možete da ispričate", navela je Madona iz svoje kade.

Poznata pevačica zatim spominje najnovije izdanje njene numera "Human Nature" iz 1995. godine koje je izvedeno na nedavnoj turneji "Madame X".

"Kao što sam nekada govorila, svi smo mi u istom čamcu", rekla je. "A ako se brod spusti, svi zajedno se spuštamo."

Mnogi njeni fanovi negativno su reagovali na ovu objavu, pri čemu je jedna osoba napisala: "

"Izvini moja kraljice, toliko te volim, ali nismo jednaki. Možemo umreti od iste bolesti, ali siromašni će najviše patiti. Nemojte romantizovati ovu tragediju."

Druga osoba je istakla: "Ako se brod spusti, da li zaista mislite da ćemo se spustiti zajedno dok u vašoj kadi imate ljude koji rade za vas da budete tamo? Volim vas, kraljice. Ali stvari izvan vašeg imanja veoma se razlikuju od onoga što mislite. Budite sigurni i budite malo više empatični prema manje privilegovanim."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
22.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve