“LIVING IN A GHOST TOWN” Stounsi objavili prvu pesmu posle osam godina

“LIVING IN A GHOST TOWN” Stounsi objavili prvu pesmu posle osam godina

EPA-EFE/ETTORE FERRARI


Rolling Stones su objavili potpuno novu pesmu „Living in a Ghost Town“ kako bi obradovali fanove sve dok ne budu u mogućnosti da pomere raspored svoje turneje No Filter. To je njihov prvi originalni sastav otkako su „Doom and Gloom“ i „One More Shot“ izašli na kompilacijskom albumu GRRR iz 2012. godine. U novom intervjuu sa Zaneom Loveom iz Apple Music-a, Jagger je rekao da je pesmu napisao sa Keithom Richardsom pre više od godinu dana.

“Nije napisana za sadašnje vreme, ali je to bila samo jedna od tih neobičnih stvari”, rekao je. “Pisalo se o tome da se nalazim u mestu koje je bilo puno života, ali sada je tako lišeno života… Samo sam se zaglavio na gitari i napisao je vrlo brzo za nekih 10 minuta.”

Stones se polako skupljaju na novom albumu u poslednjih nekoliko godina. Richards je za Love rekao da je ova pesma snimljena u studiju u Los Anđelesu početkom 2019. godine.

“To je vrsta jeze kada iznenada oživi. Mislim, duh oživljava… Rekao sam Donu [otprilike] mesec dana ranije – Hej, ovo je vreme za gradsku stazu sa duhovima. I onda me je Mick nazvao i rekao isto to. Veliki umovi misle slično.”

Pesma je obojena sirovim bluzom, a u jednom stihu se spominje i kriza nastala usled pandemije.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar