LJUBOMORNI TRENER: Da li je Stiven Sigal zaista slomio zglob Šonu Koneriju?

LJUBOMORNI TRENER: Da li je Stiven Sigal zaista slomio zglob Šonu Koneriju?

EPA/MARCUS BRANDT


Svaki put kada se pojavi novi film u serijalu o agentu 007, internet preplave naslovi poput onih “Sve što niste znali o Džejms Bondu”. S obzirom da je premijera još jednog nastavka zakazana za novembar ove godine, mnogi portali objavljuju razne činjenice o ovoj 53-godišnjoj franšizi. Međutim, jedna se posebno izdvaja.

Povezane vesti“NEMA VREMENA ZA UMIRANJE”: Bili Ajliš objavila “Džejms Bond temu”

Dok je snimao film “Nikad ne reci nikad”, Šon Koneri je pohađao kurs borilačkih veština. Tokom jednog časa, trener mu je u besu slomio ručni zglob. Koneri je tada tvrdio da je trener to učinio iz ljubomore jer mu je zavideo i želeo da postane zvezda.

EPA-EFE/JASON SZENES

EPA-EFE/JASON SZENES

A ko je bio ovaj učitelj borilačkih veština? Niko drugi do Stiven Sigal, koji je kasnije i sam postao uspešan glumac, piše zumaworld.blogspot.com.

Shutterstock

Shutterstock

Šon Koneri je ovu anegdotu ispričao gostujući u emisiji Džeja Lenoa 1996. godine, dok je promovisao svoj film “Stena”, doduše na drugačiji način. Kada ga je voditelj pitao da li je nekada bio povređen na snimanju, Koneri je odgovorio: “Da, pre desetak godina, kada sam sarađivao sa momkom koji je sada veoma uspešan, Stivenom Sigalom. Snimali smo film ‘Nikad ne reci nikad’ i trebalo je da naučim neke poteze iz aikida. Angažovao sam Stivena i on je zaista bio vrlo dobar, a ja sam postao uobražen jer sam mislio da znam šta radim”. “Malo sam se zaleteo”, ispričao je Lenou, “a on mi je slomio zglob”, prenosi sajt fightland.vice.com.

Priču je završio šaleći se na svoj račun da ga ta povreda sprečava da posegne za novčanikom, s obrzirom da ga prati reputacija osobe koja ne ostavlja bakšiš.

Povezane vestiBIVŠI AGENT 007 PORUČUJE: Vreme je za ženskog Džejms Bonda

Sigal je 2012. ispričao svoju verziju ovog događaja za francuski sajt Daily Mars. Kada su ga pitali da li je zaista slomio ruku Šonu Koneriju, odgovorio je: “Vi pokušajte da saznate, ja ne znam da li sam mu slomio zglob. Jednostavno sam samo trenirao. Moguće je da se to dogodilo, mada mislim da nije bilo do mene. Nisam izgubio kontrolu kako se kaže u toj glasini koja kruži. Međutim, dešavalo mi se da nekome slomim ruku”.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Šon Koneri nije jedini glumac koji je doživeo neprijatnost radeći sa Stivenom Sigalom. Prema mnogim glumcima, on je neverovatno težak za saradnju. Džon Legiziamo je otkrio da se, dok su zajedno snimali film “Konačna odluka”, Sigal razbesneo i gurnuo ga u zid, prenosi sajt looper.com.

Glumac Tim Medouz, ispičao je svoje iskustvo u radu sa Stivenom, kada je Sigal učestvovao u emisiji “Uživo subotom uveče”. Te 1991. godine, tokom snimanja “često je kritikovao glumce i pisce”. Medouz objašnjava da “nije razumeo da ne možete u sredu nekome reći da je glup, a očekivati da će u subotu taj neko nastaviti da piše za vas”.

Povezane vestiSTIVEN SIGAL POSTAO SPECIJALNI IZASLANIK RUSIJE: Baviće se rusko-američkim humanitarnim odnosima

Komičar Dejvid Spejd izjavio je tada da je tokom njegovih šest godina u ansamblu emisije “Uživo subotom uveče”, Sigal bio apsolutno najgori gost, što verovatno ima veze sa njegovim lošim smislom za humor. Glumica Džulija Svini ispričala je da je Sigal želeo da urade skeč u kojem bi on igrao terapeuta koji želi da zavede žrtvu silovanja. (?!)

Očigledno je da je saradnja sa Stivenom Sigalom bila veoma frustrirajuća, s obzirom da mu je zabranjeno da ikada ponovo učestvuje u ovoj emisiji.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar