Scena
08.08.2019. 13:35
Hina

"MAČETA" U AKCIJI SPASAVANJA: Glumac izvukao dečaka iz prevrnutog automobila

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Holivudski glumac Deni Treho, poznat po ulogama u filmovima "Mačete", "Desperado", "Od sumraka do svitanja", "Bilo jednom u Meksiku", pomogao je u spasavanju dečaka zarobljenog u automobilu koji se prevrnuo u sudaru u Los Anđelesu.

Treho (75) je, za televiziju KABC-TV, rekao da je bio na putu ka automehaničaru u četvrti Silmar kada je video kako automobil prolazi kroz crveno svetlo i udara u drugi auto koji se na rasksnici prevrnuo na krov.

Dečak, koji je bio vezan u sedištu u zadnjem delu auta, kao i njegova baka koja je vozila, bili su zarobljeni u prevrnutom, delimično smrskanom vozilu.

Treho i žena po imenu Monika Džekson su se udružili kako bi oslobodili dete pre nego što je na mesto događaja stigla hitna pomoć. Džekson je upuzala u auto na jednoj strani kako bi otkopčala dečaka, a Treho ga je izvukao sa druge strane.

Glumac je rekao da je morao da smiri dečaka pre nego što ga je oslobodio.

"Bio je uspaničen i ja sam mu rekao: 'OK. Moramo da upotrebimo naše supermoći!' i onda je on vrisnuo 'Supermoći!' i počeli smo da vičemo 'Supermoći!'. Nekako smo se povezali", prisetio se Treho.

https://www.youtube.com/watch?v=DwbG64YC-vQ

Deni Treho je ostao sa dečakom sve dok i njegovu baku nisu izvukli spasioci.

KABC-TV javlja da niko nije teže povređen, mada je troje ljudi, među njima i baka i dečak, odvezeno u bolnicu na pregled.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
02.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve