Scena
10.02.2023. 09:05
R. E.

Odbrusila "hejterima"

Madona o kritikama na račun izgleda: "Nećete mi slomiti duh!"

Madona 9.2.2023.
Izvor: EPA / JASON SZENES

Madonino pojavljivanje na dodeli Gremi nagrada je izazvalo mnoštvo negativnih komentara na račun njenog izgleda.

Pop zvezda se pojavila na sceni kako bi najavila nastup Sema Smita i Kim Petras, nakon čega su na društvenim mrežama počeli da se ređaju uvredljivi komentari da izgleda "izobličeno".

Madona je "hejterima" odgovorila objavom na Instagramu.

"Umesto da se fokusiraju na ono što sam rekla u svom govoru, a ticalo se pokazivanja zahvalnosti neustrašivim umetnicima kao što su Sem i Kim, mnogi ljudi su odlučili da pričaju samo o mojim fotografijama, snimljenim sa velike blizine, kamerom sa dugim sočivom koja bi izobličila bilo čije lice!

Po ko zna koji put sam meta ejdžizma i mizoginije, koji prožimaju svet u kojem živimo. Sveta koji odbija da prihvati žene starije od 45 godina i oseća potrebu da ih kažnjava zbog toga što imaju snažnu volju i zbog toga što su vredne i spremne za avanturu."

"Nikada se nisam izvinjavala za bilo koji izbor koji sam napravila, kao ni za to kako izgledam ili kako se oblačim, pa ne planiram ni sada da počnem", dodala je.

"Mediji su me degradirali od samog početka karijere, ali razumem da je sve to test i srećna sam što utirem put drugim ženama, kako bi im životi bili lakši u budućnosti", zaključila je Madona.

Nakon toga je, citirajući pesmu Bijonse, poručila "Nećete mi slomiti duh" (You won’t break my soul) i dodala da se raduje što će još mnogo godina nastaviti sa "subverzivnim ponašanjem, pomeranjem granica, suprotstavljanju patrijarhatu i, najviše od svega, uživanju u životu".

Objavu je završila rečenicom: "Poklonite se, kučke!"

Da li mislite da je "kraljica popa" u pravu? Na kraju krajeva, to je njeno lice i ima pravo da radi sa njim šta god želi. Ili smatrate da je zaslužila negativne kritike na račun izgleda? Pišite nam u komentarima...

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Madona opet pravi haos (FOTO)
Madona, 29. 10. 2021.

Njoj nikad nije dosadno

30.10.2021. 11:15

Madona opet pravi haos (FOTO)

Novembarski “Vog” donosi priču o Madoni. Ali i njene fotografije koje su “zanimljivije” od teksta.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve