Mirjana Karanović režira komad “Dragi tata”

Mirjana Karanović režira komad “Dragi tata”

Mirjana Karanovć FOTO: Medija centar


BEOGRAD – Glumica Mirjana Karanović, čiji je rediteljski debi, film “Dobra žena”, publika gledala nedavno na Festu, režira predstavu “Dragi tata”, koja će pretpremijeru imati 3. aprila u Dečijem kulturnom centru, a premijeru dan kasnije.

Reč je o delu koji je snažan i iskren prikaz raspada jedne porodice koja više nije utočište, okrilje i oslonac za zdrav razvoj adolescenata već ruševina koja emotivno povređuje.

Tako oskrnavljenji mladi pokušavaju da nađu utočište u drugim grupama koje se nameću kao negacija porodice, navode producenti Jelena Dobrković i Aleksandar Angelovski.

“Boljka od koje pate glavni junaci ove drame čije su potrebe i prava zanemareni mogla bi da bude pogubna za celo društvo, ukoliko se problem ne prepozna i ne utiče na njegovo rešavanje”, poruka je ove moderne predstave u kojoj su pojedine scene ekranizovane, stoji u saopštenju producenata.

U predstavi po tekstu Minje Bogavac igraju mladi glumci Gorica Regodić, Darko Ivić, Marko Vojinović, Nikola Dragutinović, Milica Petrović, Ana Stanković, Jelena Puzić, Andrej Pipović i Jelena Kesić.

Kostimograf je Sanja Mimić, scenografi Iva Kokeza i Nina Rajković, a reditelj video materijala je Hadži Aleksandar Ðurović.

(Tanjug)

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar