Scena
02.11.2019. 17:47
R. E.

"MOJ JUTARNJI OSMEH": Stigao je trejler za poslednji film Nebojše Glogovca

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Stigao je trejler za film "Moj jutarnji smeh", film koji potpisuje Marko Đorđević, u kome se između ostalih pojavljuje i Nebojša Glogovac, kome je ovo jedno od poslednjih filmskih ostvarenja.

https://www.youtube.com/watch?v=FWYydxmkrHw

Sinopsis ovog filma otkriva sledeće:

"Dejan, iako gotovo pa tridestogodišnjak, i dalje je nevin. On nastoji da suzbije nemir koji oseća, a koji je prouzrokovan činjenicom da živi pod istim krovom sa ocem-pijancem i previše zaštitnički raspoloženom majkom, a uz sve to zanima ga da vidi da li je moguće ostvariti nešto više od prijateljstva sa Kačom, devojkom sa kojom radi. Nakon što ga lokalni vidovnjak ponizi tokom seanse, Dejan shvata da nema šta da izgubi. Osnažen tom spoznajom, on pokušava da svoj život učini barem podnošljivim."

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: IMBD

Govoreći o svom filmskog ostvarenju, Đorđević je rekao sledeće:

"Ovo je priča o odrastanju ali uz jedan ogroman izuzetak: glavni junak nije tinejdžer ali ima 30 godina i još uvek je nevin. U nekom širem smislu to je priča o mojoj generaciji, generaciji koju su previše štitili naši roditelji, koji su dali baš sve od sebe da nas zaštite od užasne stvarnosti koja je vrebala izvan zidova naših domova. Ali tokom godina, malo po malo, izgubili su snagu, i naše porodice su počele da se urušavaju. To je početna tačka za ovaj film, da idemo u korak sa Dejanom dok on pokušava da prevaziđe svoju razorenu porodičnu situaciju i da bude čovek sam za sebe, a ne samo nečiji sin."

 

Ekipa Filma: 

Scenarista i reditelj je Marko Đorđević, a producent Miloš Pušić. Izvršni producent je Stefan Jevđenijević, a koproducent Ivica Vidanović. Direktor fotografije je Stefan Milosavljević, kostimografkinja Lila Vuković. Uloge tumače: Filip Đurić, Ivana Vuković, Jasna Đuričić, Nebojša Glogovac, Bratislav Slavković, Ema Muratović, Stefan Trifunović, Sonja Isailović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
fog
16°C
26.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve