Scena
07.05.2022. 20:10
Promo

Baz Svetlosni

"Mojom greškom našli smo se na nepoznatoj planeti..." (VIDEO)

PIXAR
Izvor: PIXAR / Pixar

Duhovit, druželjubiv, astronaut, crtani junak koji je ušao u legendu – Baz Svetlosni, u novom zapletu o putovanju kroz vreme u Piksarovoj i Diznijevoj animaciji.

Smešten u univerzum "Priče o igračkama“, film istražuje izmišljenu priču o poreklu svemirskog heroja. Početkom leta, od 16. juna nostalgična avantura o Bazu Svetlosnom biće u domaćim bioskopima.

Ekipa pronalazi Baza zaglavljenog na vanzemaljskoj planeti na koju je slučajno otputovao 62 godine u budućnost u kojoj zli car Zurg silom želi da osvoji galaksiju

Pesma koja se čuje u novom trejleru je "Lonely Boy“ nagrađena Gremi nagradom benda  Black Keysa, sa njihovog hvaljenog albuma "El Camino“ iz 2011. godine.

Ranije najavljenom Krisu Evansu, koji pozajmljuje svoj glas Bazu, pridružuje se i Taika Vaititi – osvedočeni glumac i reditelj u kvalitetnim satirama, a ko pozajmljuje glas Bazu Svetlosnom u domaćoj sinhronizacji saznaćete uskoro.

Novi trejler nas dublje uvodi u priču i govori da je Bazova greška što su dospeli na nepoznatu planetu, ali to nije sve, priča je ispričana uz pomoć niza šala i, svakako, piksarovski emotivno pripovedana.

Pogledajte trejler: 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Može li Apple TV+ da iskoristi Netflixov pad?
Apple TV, Epl TV

"Masters of air“

04.05.2022. 08:10

Može li Apple TV+ da iskoristi Netflixov pad?

"Netflix“ je u krizi i to više nije tajna. Početak 2022. godine u kompaniji će ostati upamćen kao period u kome "Netflix“, prvi put u istoriji nije povećao broj pretplatnika, već je zabeležen rekordan pad u kom je izgubljeno oko 200.000 korisnika.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
17°C
03.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve