NA REDU BIOGRAFSKI FILM: Bredli Kuper ponovo u ulozi reditelja

NA REDU BIOGRAFSKI FILM: Bredli Kuper ponovo u ulozi reditelja

EPA-EFE/NEIL HALL


Nakon velikog uspeha ostvarenja “A Star is Born”, Bredli Kuper priprema novi film, a radnja će se i ovoga puta vrteti oko muzike. U spomenutom naslovu glumac je oživeo lik posrnulog umetnika, koji prepoznaje talenat pevačice u tumačenju Lejdi Gage.

Ono što nas ovoga puta očekuje jeste biografski film, a Bredli Kuper ponovo će biti zadužen za režiju. Pratiće život kompozitora Leonarda Bernštajna, koji je između ostalog pisao muziku za filmove “West Side Story” i “One day in New York”. Rad na ovom ostvarenju planiran je godinama unazad, međutim informacija je tek sada konačno potvrđena u magazinu Deadline. Koscenarista je Džoš Singer, koga pamtimo po filmu Spotlight, a očekuje se da će se priča protezati na 30 godina najvećih profesionalnih i privatnih uspeha kompozitora koji se ostvario i kao suprug i otac troje dece, piše Elle France.

Povezane vesti – NIJE SVE ZA GLEDANJE: Ovo su filmovi i serije koje je Netflix morao da ukloni

Glumac će imati veliku podršku Stivena Spilberga, Martina Skorsezea i Toda Filipsa, a producentska kuća Netfliks otkupila je prava na emitovanje. Za sada sve miriše na uspeh, a tome doprinose i nagađanja da će se Bredli Kuper oprobati u glavnoj, ili bar sporednoj ulozi. Snimanje je najavljeno za narednu godinu. Podsećanja radi, film “A Star is Born” zaradio je čak 435 miliona američkih dolara, pa se sa pravom nadamo da će i novi film postati bioskopski hit. Ostaje nam da sačekamo i uverimo se u to.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar