Najbolje serije koje možete pogledati ovog meseca

Najbolje serije koje možete pogledati ovog meseca


Zajedno sa letom stiže i povratak nekih od omiljenih TV serija. U nastavku je šest najboljih serija koje imate priliku da gledate od jula meseca, a koje je izdvojio Vogue.

Stranger Things 

Treća sezona popularne serije pojavila se na malim ekranima 7. jula. “Stranci” nisu više tako mali. Sada se buntovni tinejdžeri, “Jedanaest” i prijatelji, nalaze u Hawkins-u i spremni su za još jednu divlju vožnju. Za ovu treću sezonu Netflix poziva gledaoce da putuju unazad u leto 1980. godine, puno intriga i čudovišta.

La casa de papel 

Treća sezona za mnoge omiljene serije doneće nova uzbuđenja i novu akciju. Rio mora biti spasen! Vraćeni iz zaslužene penzije, pljačkaši se ponovo okupljaju kako bi spasili svog prijatelja. Akcija podrazumeva rizičan plan.

The Last Czars 

Nova serija je favorit svih onih koji uživaju u istorijskim misterijama. Poslednji car je serija o dinastiji Romanovih. Car Nikolaj drugi i njegova porodica upleteni su u skandal u nemirnom vremenu ruske istorije.

Divorce 

Treća sezona “Razvoda” emituje se od prvog jula i donosi priču o Sari Džesiki Parker koja još uvek pati za svojim bivšim mužem. Očekuje se da će treći nastavak produbiti komplikovanu porodičnu priču.

Orange Is The New Black 

Da li ćemo ikada dobiti odgovore na pitanja o sudbini Ličfildovih zatvorenika? Da, hoćemo i to uskoro! Nova, sedma, sezona je na ekranima od 26. jula.

Suits 

Došlo je vreme da se oprostimo od serije “odela”. Poslednja sezona se ubrzano približava. U 10 završnih epizoda, fanovi će dobiti priliku da se oproste sa nekim od omiljenih likova, fokusirajući se na živote advokata i njihovih klijenata. Poslednja sezona nam stiže 17. jula.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar