Scena
17.01.2022. 22:05
Tanjug

Dočekali smo

"Nečista krv" stigla na Netflix

Nečista krv
Izvor: This and That productions

Film "Nečista krv - Greh predaka" (Bad Blood) reditelja Milutina Petrovića od 17. januara je dostupan na platformi za filmove i serije Netflix, na teritoriji centralne i istočne Evrope, kao i Turske, saopštili su u ponedeljak producenti.

Producentkinja Snežana van Hauvelingen iz kuće "This and That" izjavila je da će "Nečista krv - Greh predaka" kao prvo domaće ostvarenje na Netflixu otvoriti vrata domaćim serijama i filmovima da nađu svoje mesto i publiku putem ovakvih servisa.

Film sniman po adaptiranom scenariju Voje Nanovića, zasnovanom na delima Bore Stankovića, u bioskopima je pogledalo više od 100,000 posetilaca, a igraju Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Tim Sejfi, Nela Mihailović, Marko Grabež, Aleksandar Ristoski i drugi.

Iz produkcije "This and That" najavili su da su u fazi pripreme serija "Sablja“ reditelja Gorana Stankovića i Vladimira Tagića, filmovi "Majka Mara" u režiji Mirjane Karanović, "Ekskurzija“ Miroslava Terzića i Stankovićev "Oče naš".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tragične sudbine junaka filma "Nečista krv – Greh predaka“
Dragan Bjelogrlić na snimanju Nečiste krvi 3.9.2021.

Druga strana medalje

04.09.2021. 08:45

Tragične sudbine junaka filma "Nečista krv – Greh predaka“

Dugo očekivani film Milutina Petrovića, „Nečista krv – Greh predaka“, zvanično je predstavljen beogradskoj publici 24. avgusta u „Kombank dvorani“.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
07.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve