Scena
19.10.2019. 12:29
R. E.

“Nema dvojice Koja na planeti…”: Koncerti podrške frontmenu Discipline kičme

koja-disciplina-kicme.jpg
Izvor: Public /

Koncerti podrške za što brži oporavak frontmena Discipline kičme organizuju se večeras, ali i 26. oktobra u klubovima Elektropionir i Sabirni centar u Cetinjskoj ulici u Beogradu.

Večeras za legendarnog Koju nastupaju Električni orgazam, Artan Lili, Eyesburn, Nikola Čuturilo i Vasil Hadžimanov Band, IrieFM, Stuttgart Online, Dža ili Bu i Zvuk ulice.

https://www.youtube.com/watch?v=gD4PT8QBXGE

"Ko god se bavi nekom vrstom alternative mora da zna za Disciplinu kičme i Šarla akrobatu, to je lektira, ne mogu da shvatim da se neko bavi alternativom a da nije čuo i da Koja nije uticao na njega. Albumi Discipline su avangardni, da sad pustimo nekom on bi pao u nesvest. Nema dvojice Koja na planeti, moramo da ga čuvamo i zato smo tu”, poručio je džez pijanista Vasil Hadžimanov.

On je za N1 dodao da je ideja da se okupe na svirci. a da će svi pomoći Koji tako što će platiti kartu i doći da ih čuju:

"Da se skupi budžet jer je on na lečenju u Londonu i preko mu je potreban novac, kao i svakom ko je u tako teškom stanju u bolnici. Tu smo da mu pomognemo koliko god možemo.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
22.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve