Scena
29.10.2019. 15:03
R. E.

NIŠTA OD PROJEKTA: Tvorci "Igre prestola" ipak odustaju od "Ratova zvezda"

w_01191474.jpg
Izvor: EPA / PAUL BUCK

Tvorci serije "Igra prestola" Dejvid Beniof i Danijel Vajs objavili su da odustaju od planirane trilogije Star Wars koja je trebalo da se emituje 2022. godine. Do odluke je došlo svega nekoliko sati nakon što su potpisali ekskluzivni ugovor sa Netfliksom.

"Postoji samo određeni broj sati u danu, ne bismo mogli da postignemo i Ratove zvezda i Netfliks projekte", navodi se u njihovoj izjavi za Dedlajn.

Dogovor Beniofa i Vajsa sa kućom Disney Lucasfilm bio je veoma popularan i naišao je na oduševljenje, fanova Igre prestola i Ratova zvezda širom sveta, kada je najavljen u februaru 2018. godine. Planirano je nove epizode budu odvojene od prepoznatljive priče, kao i to nova trilogija iz sveta Ratova zvezda bude zakazana za 2022, 2024, i 2026. godinu.

 

 EPA/PAUL BUCK

EPA/PAUL BUCK

"Osećamo da ne možemo da se posvetimo i Ratovima zvezda i našim Netflix projektima. Volimo Ratove zvezda, ali sa žaljenjem odlazimo", ozjavili su Beniof i Vajs.

Sa druge strane predsednica Lucasfilm-a Ketlin Kenedi rekla je:

star wars

 

"Dejvid Beniof i DB Vajs su neverovatni autori. Nadamo se da će kasnije, kada budu u mogućnosti da naprave pauzu od gustog rasporeda i koncentrišu se na Ratove zvezda, biti deo naše priče".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
19.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve