NOVOGODIŠNJI GALA KONCERT: Simfonija klasične muzike u Sava centru

NOVOGODIŠNJI GALA KONCERT: Simfonija klasične muzike u Sava centru


Fondacija “Deca Deci” i Dečja filharmonija 15. decembra sa početkom u 19 časova u Velikoj dvorani Sava Centra priređuju Tradicionalni gala koncert namenjen ljubiteljima klasične muzike svih generacija.

Ovaj koncert mladih virtuoza svake godine među prvima donosi duh praznika i pretvara jedno obično zimsko veče u pravu “Novogodišnju simfoniju”.

Na repertoaru će se ove godine naći neprolazna dela klasične muzike Mocarta, Čajkovskog, Štrausa, Baha, Bizea, koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju dečjeg orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića.

Beogradska publika će 15. decembra moći da uživa i u tradicionalnim božićnim pesmama, popularnim operskim arijama kao i savremenim muzičkim numerama a uz orkestar Dečje filharmonije na koncertu će nastupiti i Hor dečjeg kulturnog centra Beograd. Specijalna gošća koncerta je Darija Vračević, koja je bila ovogodišnja predstavnica Srbije na Dečjoj Evroviziji, kao i vokalna solistkinja Milica Kostić koja će nastupiti uz Vokalnu radionicu Bistrik.

Tokom Novogodišnje simfonije Dečje filharmonije plesaće malene balerinice i jedan mali baletan iz školice baleta „Zvončica“ sa Zvezdare koju vode balerine Narodnog pozorišta u Beogradu.

Voditeljke programa biće glumica Marija Bergam i urednica i tv voditeljka Dušica Spasić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar