Scena
25.02.2020. 16:46
Tanjug

Odlaže se snimanje "Nemoguće misije" zbog epidemije koronavirusa

w_53556201.jpg
Izvor: EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Snimanje sedmog nastavak holivudskog blok-bastera, "Nemoguća misija" stopirano je zbog širenja korona virusa, prenosi Sky news.

Holivudski producenti filmskog hita pridružiće se tako dugačkoj listi kompanija koje trpe finsnijsku štetu zbog epidemije smrtonosnog korona virusa.

Studio "Pamaount pikčers" primoran je da otkaže planirano, tronedeljno snimanje u Veneciji, a u saopštenju holivudski studio navodi da nastoji da izađe u susret filmskoj ekipi, te je odobrio svima da se vrate svojim kućama do nastavka snimanja.

"Nastavićemo da pratimo razvoj situacije, da sarađujemo sa zdravstvenim radnicima i predstavnicima vlasti", navodi se u saopštenju kompanije.

Inače, film "Nemoguća misija 7" trebalo je da se pojavi u bioskopima u julu iduće godine, ali je neizvesno da li će taj termin biti ispoštovan, a novinari za sada nemaju potvrdu da li se i glavna zvezda filma, 57-godišnji Tom Kruz nalazi u Italiji.

Ograničeno kretanje i vanredni uslovi zbog koronavirusa uticali su i na snimanje drugih filmova, prenosi Sky news. Tako je kompanija "Paramount pikčrs" odložila kinesku premijeru još jednog svog filma, jer su svi bioskopi u Kini zatvoreni zbog epidemije.

Ista sudbina je zadesila i novi film o Džejms Bondu, čija je premijera u Pekingu otkazana, a kako navodi Sky news malo je verovatno da će Kina smanjiti ili ukinuti vanredne mere zaštite od virusa, pa bi u sličnoj situaciji mogla da se nađe i kompanija "Dizni" s planiranom kineskom premijerom svog rimejka filma "Mulan".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
18.06.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve