OSUDILI “VERSAJ”: Snimanje drame se prekida zbog golotinje

OSUDILI “VERSAJ”: Snimanje drame se prekida zbog golotinje


Druga sezona istorijske drame “Versaj” počela je da se emituje na kanalu Epik drama, ali sva je prilika da će gledaoci videti samo još ovu sezonu i eventualno treću, jer je snimanje okončano.

Drama koja prikazuje život Kralja Sunca Luja XIV, okarakterisana je kao najkontroverznija serija na BBC-ju u njegovoj istoriji, a reč je o projektu koji je imao budžet od oko 21 miliona funti. Međutim, publika i kritičari su veoma burno reagovali zbog previše scena s golotinjom, pa su je čak mnogi ocenili kao degutantnu.

U drugoj sezoni, koja sad počinje da se prikazuje ima nekoliko desetina scena neprimernih za mlađe od 18 godina, što se smatra nedopustivim za istorijsku dramu koja je je namenjena celoj porodici.Čak su se pojavile nezvanične informacije da su se neke od ovih scena našle i na pornografskim stranicama. Nepovoljne kritike i pad gledanosti u Francuskoj bili su dovoljni da je ukine kablovska televizija Kanal Plus.

Glavne uloge igraju Stjuart Bovman, Džordž Blagden, Aleksandar Vlahos i Elisa Lasovski… Međutim, ni odlična glumačka ekipa nije uspela da se izbori sa nepovoljnim sudom javnosti.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar